Tornado Bram 10 jaar geocacher

21 juni 2003 vond Tornado Bram (Tornado Stiens) zijn eerste cache.

Found it 06/21/2003  Froskestek II Netherlands Visit log

Twee maten kwamen langs met een gps en vertelden even een schat te komen zoeken. Deze maten konden ook wel eens fantaseren, dus besloot ik met hun mee te gaan. Op het punt wat de gps aanwees lag een munitiekistje onder een steiger voorzien met een logboekje en nog wat spullen. De eerste cache was gevonden: Froskestek II. <Klik hier voor mijn eerste log>.
Na deze geocache zouden er nog vele avonturen volgen met mijn maten. Ook leverde dit nieuwe vriendschappen op waaronder mijn speciale geocache maat GeoTeeth.

Geocaching bleek al snel verslavend te zijn, met een doel gaan lopen, de natuur in, op leuke plekjes komen, zowel in Nederland als daarbuiten. Niet meer eindeloos zoeken naar speciale plekjes of naar een VVV, via geocaching kom je er. Ook krijg je meteen informatie over de omgeving of over een verhaal wat zich daar heeft afgespeeld.

Na 10 jaar blijkt dat wel,  zelf 41 geocaches verstopt en 4637 gevonden. 

Besmettelijk is het zeker, de vriend van je jongste dochter er gek mee gemaakt, de vriendin aangestoken en de hond van de oudste dochter heeft een geocoin aan de halsband om de nek. Zelfs Omrop Fryslân radio is met mij op stap geweest om een radio rapportage te maken, <-luister hier->

Onder het statisch plaatje van 10 jaar geocacher en het dynamisch plaatje:
 Profile for Tornado Bram

Uitleg username: Zorro is de grote held van mij. Vroeger keek ik deze serie dan ook met belangstelling op de tv. Ook de latere films “The mask of Zorro” en “The legend of Zorro” vind ik erg mooie films. Zo ben ik dan ook aan mijn username gekomen, namelijk het paard van Zorro heet “Tornado”. Tornado is in staat elk ander paard eruit te lopen, en razendsnel grote afstanden af te leggen. Dit maakt dat Zorro vrijwel ongrijpbaar is, en overal kan komen.

Voorheen Tornado Stiens, vanaf 6 september 2007 Tornado Bram. In Amerika krijgt elke orkaan of tornado een naam. Zo heeft deze Tornado de naam Bram gekregen. Dit is Bram die als een wervelwind van cache naar cache vliegt.