Geocachen Zuurtje’s POWERtrail met GeoTeeth

Geocachen met Gerrit Jan aka GeoTeeth dat was al eens vaker gebeurd. De geocache stand voor ons beide is tussen de 1900 en 2000 caches gevonden (GeoTeeth bij het begin van deze dag 1939 en ik 1905). We hadden afgesproken dat we samen de 2000e gaan lopen maar dat gaat vandaag niet lukken. De wens van GeoTeeth was om de route van Zuurtje’s POWERtrail te gaan lopen. 31 caches met een bonus. Vroeg van huis, onderweg eerst nog twee andere caches en begonnen met de POWERtrail. Een prachtige route, goed verzorgde caches en een omgeving die de moeite waard is. Een aanrader.
POWERtrail
Na deze prachtige tocht met een bonus cache waar je qua afmetingen u tegen kunt zeggen zijn we verder gegaan met zoeken richting Deventer.
Hier kwamen we ook de cache, waar ik in oktober 2004 al eens eerder geweest was, de BEUK erin tegen maar deze zat nog steeds erg hoog in een boom. Er was geen aap in de buurt dus sloegen we deze over. Een paar caches verder kwamen we weer zo’n cache tegen, iets lager maar nog steeds te hoog voor ons: Oh nee toch, ……….
Dan maar weer verder voor nog een aantal caches. Totaal hebben we vandaag 55 caches, maar door dubbel 53 caches voor GeoTeeth en 54 caches door mij gevonden. Waarschijnlijk voor ons beiden een nieuw dagrecord. Een prachtige dag met mooi weer en een mooie omgeving.