3000e geocache Tornado Bram

Wat is er aan de hand? Ik moet voor zondag 2999 geocaches hebben gevonden, tevens moet ik zondagavond om 19:30 uur thuis zijn. Natuurlijk voel ik al nattigheid, maar Sietze het vriendje van Tineke had wat georganiseerd. Toen ik thuis kwam zat mijn vader “Opa Cacher” al binnen en even later kwam mijn grote vriend en cachemaat Gerrit Jan “GeoTeeth” ook nog voorrijden. Wat gaat hier gebeuren? Ja hoor, 19:50 een nieuwe cache actief: Tornado bram 3000!
Een mystery of tewel een puzzelcache. Eerst werden in de beschrijving van de geocache allemaal vragen over het geocache verleden van Bram gesteld. Door middel van de antwoorden kon een coördinaat uitgerekend worden, waarna wij op stap konden. Het werd al schemerig en mijn vader kan niet zo best meer lopen dus Marijke en mijn vader gingen met de auto. Het laatste stukje naar de cache moest ik voorop want er was georganiseerd dat ik eigenlijk een FTF (First To Find) moest scoren. Na het vinden van de cache konden we allemaal loggen en hadden Sietze en Tineke nog een mooie gegraveerde geocoin 3000 voor mij: Geo-Achievement Finds 3,000 Geocoin Tornado Bram.
Allemaal erg leuk gemaakt en georganiseerd, met dank aan Sietze en Tineke en de medewerking van de revieuwer die genegen was om op een bepaalde tijd een geocache te activeren.
-> Klik hier voor de foto’s <-